Optimizare SEO

Optimizare SEO la cel mai mic detaliu

OPTIMIZARE SEO

Acronimul SEO vine de la “Search Engine Optimization” si reprezinta modul in care un site web este optimizat, astfel incat motoarele de cautare sa inteleaga si sa indexeze corect, fiecare pagina dintr-un site web.

Tehnici de optimizare

Optimizarea SEO este impartita in doua categorii definitorii ce trebuie implementate intr-o anumita ordine si anume on-page SEO si off-page SEO.

ON-Page SEO

In urma analizei SEO, un site web trebuie optimizat intern, astfel incat toate criteriile de diferentiere al motoarelor de cautare sa fie corect implementate.

OFF-Page SEO

In urma analizei SEO, pentru cresterea autoritatii, alte site-uri cu autoritate trebuie sa trimita linkuri catre paginile tale de interes.

Optimizare SEO

Avantajele optimizarii SEO

Cresterea vizibilitatii

Cresterea vizibilitatii in mediul online este cea mai buna metoda de crestere a vanzarilor pe termen mediu si lung

Accesibilitate

Cresterea vitezei unui site web este unul dintre criteriile de optimizare ce va creste atat autoritatea in mediul online, cat si accesibilitatea clientilor

Conexiuni

Optimizarea SEO off-page va ajuta atat la cresterea traficului organic, cat si la cresterea traficului direct, din diferite publicatii online

Brand Awareness

In avara conversiilor, imbunatatirea clasamentului in motoarele de cautare aduce si brand awareness in mediul online

Cat costa si cat dureaza?

Optimizarea SEO on-page este un proces ce se realizeaza pe termen scurt, insa optimizarea SEO off-page este un proces ce se desfasoara pe termen mediu si lung, ce va avea efecte dupa primele luni, insa isi va atinge obiectivele in peste 12 luni.

Doresti o aplicatie web custom, pentru compania ta? Aducem idei creative la viata!