Scapa de tipizate si factureaza gratuit

google-search

Foarte multi antreprenori la inceput de drum, cand cel mai important este sa isi limiteze costurile, aleg sa emita facturi folosind tipizate descarcate de pe internet.

Din pacate, modelul de facturare prin diferite fisiere excel sau word, aduc multiple dezavantaje, precum modul de facturare greoi, atunci cand se factureaza de pe alte dispozitive in afara de laptop sau desktop, sau limitarea facturarii de pe un singur dispozitiv, din cauza faptului ca elemente precum seria sau numarul facturii exista doar pe dispozitivul de pe care se factureaza.

Desi este un model de facturare online gratuit, care nu permite salvarea informatiilor sau a documentelor intr-un cont, modelul de facturare online are multiple avantaje, care te pot ajuta sa facturezi mai rapid si din orice locatie te-ai afla.

Factureaza online in mai putin de un minut

Lucram in permanenta la eficientizarea modului de facturare, astfel vei putea emite o factura in mai putin de un minut, trecand prin doar 3 pasi obligatorii:

  1. Introducerea informatiilor obligatorii de pe factura (serie, numar, data);
  2. Preluarea datelor companiei tale si a companiei clientului catre care facturezi, doar prin introducerea CUI-ului companiei, restul datelor fiind preluate direct de pe serverele ANAF;
  3. Introducerea produselor, a unitatii de masura, a pretului unitar si a cantitatii, restul datelor precum pret total sau TVA fiind calculate automat;

Suplimentar, poti utiliza butonul de setari generale ale facturii pentru a afisa diferite alte informatii pe factura sau iti poti personaliza factura prin adaugarea unui logo sau setarea culorilor de baza ale facturii.

Factureaza online de pe orice dispozitiv

Aplicatia de facturare online este optimizata pentru a putea fi utilizata atat de pe calculator cat si de pe telefon sau tableta, astfel ca vei putea emite facturi atat de acasa sau de la birou, cat si direct la sediul clientilor tai si le vei putea trimite factura direct pe email.

Tine evidenta seriilor si a numerelor facturilor emise

Dupa emiterea oricarei facturi, poti descarca factura, o poti trimite catre client si totodata o poti trimite catre adresa ta de email. Astfel, vei avea acces in permanenta atat la facturile emise cat si la seriile si numerele de inregistrare ale acestora.

Pentru a iti permite sa ti evidenta seriilor si a numerelor facturilor emise, am inclus in subiectul emailului pe care il trimitem catre tine, aceste doua elemente.

Testeaza solutia gratuita ows.ro pentru emiterea facturilor aici.