Dezvoltare ERP Web Based

Creaza propria ta platforma web pentru administrarea companiei tale

ERP WEB BASED

Acronimul ERP vine de la “Enterprise Resource Planning” si este o aplicatie ce poate ajuta o companie in planificarea corecta a resurselor, simplificarea proceselor interne si totodata de a monitoriza activitatea interna.

Stabilirea nevoilor

Definirea nevoilor companiei este pasul esential pentru dezvoltarea unei aplicatii de tip ERP, deoarece toate modulele dezvoltate ulterior se vor baza pe structura definita initial.

Nivelele de acces

Se stabilesc nivelele de acces, acestea putand fi facute la nivel de pagina, sau la nivel de utilizator, in functie de nevoia de a restrictiona anumite facilitati.

Nivelele de tracking

Se stabilesc nivelele de urmarire al modificarilor din sistemul ERP, acestea putand fi focusate pe utilizator, sau strict pe locatiile in care se efectueaza modificari, fara a avea scopul de a urmari activitatea utilizatorilor.

Nivelul de securitate si recuperare date

Se stabileste nivelul de securitate asupra datelor inregistrate, modul si nevoia de recuperare al acestora in caz de stergere accidentala si totodata se defineste modalitatea de backup al datelor.

Definirea modulelor

Se definesc modulele necesare si metodele de raportare, acestea fiind elemente strans legate, care vor defini totodata structura bazelor de date.

Dashboard personalizat

Design profesional

Formulare date

Monitorizare proiecte

Widgeturi

Avantajele unui ERP Web Based

Design responsive

Permite accesarea de pe orice tip de dispozitiv, desktop, tableta sau mobil, datorita designului responsive

Accesibilitate

Fiind o aplicatie disponibila online, vei avea acces de oriunde la rapoarte, sau chiar vei putea opera de pe orice tip de dispozitiv

API Connected

In functie de afacerea ta, o poti conecta cu toate aplicatiile conexe, precum orice Marketplace, Mailchimp, Smartbill sau alte aplicatii

Simplificare

Simplifici toate operatiunile interne, astfel incat personalul companiei se va putea focusa pe clienti sau pe alte actiuni care pot genera venituri

Cat costa si cat dureaza?

Aplicatiile de tip ERP sunt dezvoltate in functie de principiile afacerii tale si de nevoile pe care doresti sa le acoperi, astfel ca un cost se poate defini doar dupa o evaluare a nevoilor, iar durata dezvoltarii unei astfel de aplicatii poate varia intre o luna si pana la cativa ani

Doresti o aplicatie web custom, pentru compania ta? Aducem idei creative la viata!